5 dobrih razloga

 

 
1. Vrhunska usluga i profesionalan pristup
Vrhunska usluga i profesionalna usluga u Implant centreu MartinkoImplant centar Martinko nudi vrhunsku uslugu na području zubne implantologije, kirurgije, protetike, ortodoncije, estetske i opće stomatologije. Pružamo tretmane prema najvišim svjetskim standardima, osiguravajući pacijentima najkvalitetniju terapiju i individualan pristup.
3. Najbolja rješenja u najkraćem vremenu
U potpunosti se posvećujemo svakom pacijentu i posebno smo orijentirani na postizanje najboljeg mogućeg rezultata u najkraćem mogućem vremenu, bez zakašnjenja i nesporazuma.
5. Zadovoljni pacijenti
Pacijenti svih dobnih skupina iz cijele Hrvatske svakodnevno nam ukazuju povjerenje i odlaze zadovoljni iz naše ordinacije. Tisuće zadovoljnih pacijenata naša su najveća motivacija i najbolja preporuka za naš rad.
2. Točna i brza dijagnoza. Najkvalitetniji materijali
DijagnostikaDijagnostiku provodimo uz pomoć najmodernijih uređaja za dijagnostičku radiologiju kao što su RVG, RTG, CT. U zahvatima zubne implantologije koristimo se implantatima švicarske marke Straumann, vrhunskog proizvoda na tom području.
4. Stručno i iskusno osoblje
Implant centar MartinkoNeprestano ulažemo u znanje i obrazovanje naših stručnjaka, novu opremu i materijale te kontinuirano pratimo napredak znanosti i tehnologije. Svi naši doktori i asistenti visoko su specijalizirani i kvalificirani, s dugogodišnjim iskustvom na području stomatologije.