Denticija 3.0

Denticija 3.0

Implant centar Martinko

Zahvaljujući novim tehnologijama skeniranja, digitalnog dizajniranja osmijeha (Digital Smile Design), digitalnog planiranja postavljanja implantata u najboljoj poziciji za Vaš slučaj, te jako bitnom digitalnom dizajnu Vaših novih zubi skratili smo vrijeme koje morate provesti na zubarskom stolcu da bi se opet mogli smijati i normalno jesti.

Prednosti metode
  • FUNKCIONALNOST zubi već pri prvom posjetu (nakon prvog pregleda)
  • TRAJNO RJEŠENJE u samo 2 posjete - Već unutar 1h moći ćete zagristi jabuku sa svojim novim fiksnim privremenim zubima, a u 2. posjetu imate trajne zube
  • PREDVIDLJIVOST REZULTATA –Zahvat se planira digitalno od početka do kraja, uključujući pacijenta u proces i koristeći digitalne modele, zahvaljujući kojima je moguće vidjeti krajnji rezultat i prije početka zahvata
  • SKRAĆIVANJE POSTUPKA – brzina, točnost i jednostavnost kompleksnih zahvata
  • ZNAČAJNO UMANJENJE NEUGODE SAMOG POSTUPKA - manje boli i oteklina, minimalno invazivan zahvat, manje vremena provedeno na stolici
  • INDIVIDUALNI PRISTUP – dizajn osmijeha prilagođen svakom pacijentu posebno
  • ZUBI ČVRSTI POPUT PRIRODNIH – jedite ponovno bezbrižno
  • ČUVANJE OSMIJEHA – svi privremeni i trajni zubi pohranjeni u našem „Cloudu“ te se mogu po potrebi ponoviti u istom obliku ili popraviti eventualne nedostatke

KOJE SU RAZLIKE METODE DENTIZIONE 3.0 U ODNOSU NA DOSADAŠNJE POSTUPKE?
Kod ove metode koristimo najnovije tehnologije da bi dobili najbolji rezultat za najkraće vrijeme. Svaki slučaj prolazi kroz 4 faze (nakon prvog pregleda i CT-a):


Tijek zahvata


Straumann Pro Arch zubni implantati
1. Digitalno dizajniranje osmjeha (Digital smile design)
Na osnovi slika pacijenta radimo prijedlog najboljeg rješenja za svaki slučaj posebno. Ovisno o situaciji dodatno radimo kratki film gdje se najbolje vide zubi u opuštenoj situaciji, govor, smijeh…. U suradnji s pacijentom dolazimo do estetski idealnog rješenja i na osnovi tog rezultata počinje planiranje definitivnog rada kojim će pacijent biti u potpunosti zadovoljan.
Straumann Pro Arch zubni implantati
2. 3D skeniranje zubi
Najmodernijim digitalnim skenerima snimamo situaciju pacijenta u ustima, zube (ili proteze), gingivu te registriramo zagriz. To je početak koji spremamo zauvijek, tako da uvijek možemo vidjeti od kud smo krenuli te odabiremo terapiju koju zahtijeva situacija bilo manjak pojedinog zuba bilo manjak više ili svih zuba….

Straumann Pro Arch zubni implantati
3. Digitalno planiranje implantata
Posebnim software-ima prema CBCT-u kirurg planira postavljanje implantata u najbolju poziciju za definitivan (ali i privremeni) rad. Mogućnost pogreške kao što je oštećenje živca ili maksilarnog sinusa je svedena na nulu. Bolovi nakon operacije su puno manji kao i otekline.
Straumann Pro Arch zubni implantati
4. Digitalno dizajniranje zubi
U laboratoriju se spajaju svi file-ovi, odnosno sve dotadašnje faze; DSD sa slikom pacijenta, 3D Sken zuba i zagriza, CBCT (TAC), Digitalni plan implantata Sve to zajedno spajamo u krajnji proizvod, Vaše nove zube.