Klinički slučajevi

Klinički slučaj 1

Sonia Lorito

U donjoj čeljusti izvađena su 4 zuba, ugrađena su 2 zubna implantata i izrađen zubni most od cirkona. Između dvije faze rada, pacijentica je nosila privremene krunice.

Pacijentica je dva puta posjetila našu kliniku i te dvije posjete dobila konačan rad.

Zadovoljnu Soniu danas krasi predivan osmijeh, a osim estetskog dijela obnovljeno je i normalno funkcioniranje čeljusti te funkcija žvakanja.

Klinički slučaj 2

Donato Lavanga

Donato dolazi u kliniku nezadovoljan trenutnim stanjem svojih zuba. Nakon prvog posjeta i dijagnostičkog pregleda, pacijentu su izvađena 4 zuba iz gornje čeljusti te ugrađena 4 zubna implantata. Pacijent je dobio privremenu protezu kako bi mogao normalno žvakati do druge faze rada. Tijekom druge i posljednje faze rada, ugrađen je ALL ON FOUR u cirkonu. 

U donjoj čeljusti je izvađen zub i ugrađena su dva zubna implantata te cirkon-keramički zubni most. Tijekom dvije faze pacijent je nosio privremene krunice.

Pacijent je dva puta posjetio našu kliniku te u dvije posjete dobio konačan rad. 

Ovaj predivan osmijeh rezultat je našeg rada, temeljenog na povjerenju i poštivanju pacijentovih želja i potreba.

Klinički slučaj 3

Salvatore Sciarabba

Gospodin Salvatore Sciarabba došao je u našu kliniku jer nije bio potpuno zadovoljan trenutnim stanjem svojih zubi. Nakon konzultacija i dijagnoze, pacijentu su izvađena dva zuba na desnoj strani gornje čeljusti i dva na lijevoj.

U lijevi dio gornje čeljusti ugrađena dva implantata. Na desnoj strani gornje čeljusti izvedena je augmentacija kosti i naknadno je ugrađen zubni implantat. Uz to, pacijent Salvatore dobio je i tri plombe.

Pacijent je napustio kliniku s prekrasnim osmijehom.

Testimonianze

  • Hvala osoblju Implant centra Martinko. Kvaliteta rada je premašila moja očekivanja, a prezadovoljan sam i cijenom.

    Igor M.

map-markerphoneyoutube-playinstagramfacebook-officialwhatsapp