Dentalni laboratorij

Odjel mobilne protetike

Odjel mobilne protetike nudi napredna rješenja za izradu mobilnih proteza u situacijama kada zbog manjka kosti ne postoji mogućnost fiksnog protetskog rada.

Predano i profesionalno, dentalni tehničari izrađuju protetske elemente koji uspješno nadoknađuju izgubljene zube i istodobno vraćaju zagriz u funkciju.

Laboratorij

Garantiramo našim pacijentima usluge najboljih laboratorija. Surađujemo s laboratorijima koji su opremljeni najmodernijom tehnologijom kako bi održali kvalitetu i standard našeg rada.

Odjel fiksne protetike

Laboratorij se sastoji od više odjela, a odjel fiksne protetike (krunice, mostovi) jedan je od najvažnijih.

Izradom krunica i mostova funkcija i estetika protetskih radova dovedena je do savršenstva, te svaki osmijeh poprima individualni izgled.

Posebno obraćamo pažnju da se realizacija svakog protetskog nadomjestka temelji na fizionomiji pacijenta. Dentalni tehničari zaslužni su za to što svaki osmijeh savršeno odgovara pacijentu.

CAD/CAM odjel

CAD/CAM (Computer aided design/Computer aided manufacturing) odnosno “računalno potpomognut dizajn i izrada“. Revolucionarna tehnologija s pomoću koje, na izrazito brz i precizan način, izrađujemo besprijekorne protetske radove.

Kod izrade protetski radova s CAD/CAM tehnologijom, naši tehničari koriste biokompatibilne materijale (cirkon, titan, metal bez nikla) i osiguravaju vam osmjeh kakav ste oduvijek željeli!


map-markerphoneyoutube-playinstagramfacebook-officialwhatsapp