Jednostavno ispravljanje zuba

ClearCorrect aligneri predstavljaju revoluciju u ortodonciji!

Neprimjetni su i udobni, a o njima brinete sami. Prozirni aparatić se može izvaditi, gotovo je nevidljiv i što je najbolje ne utječe na vaš svakodnevni život. Smijete jesti što god želite, nakon čega operete zube kao i inače, a aparatić s četkicom i toplom vodom te ga vratite natrag na mjesto. 

 

grafika koja prikazuje kako prati zube dok nosite ClearCorrect prozirni aparatić

Zbogom metalnom aparatiću!

ClearCorrect aligneri izrađeni su od višeslojne plastike medicinske kvalitete ClearQuartz™ koja se osmišljavala i izrađivala dugi niz godina istraživanja i ispitivanja. Rezultat je nevjerojatno proziran i otporan aligner s kojim se zubi pomiču vrlo učinkovito. Sile koje djeluju na zube su precizno planirane digitalnim postupkom za svaki pojedinačni zub pa je i razina neugode niža. 

ClearCorrect aligneri su udobniji od tradicionalnog metalnog aparatića aparatića, a zahvaljujući njihovoj posebnoj obrubnoj liniji i materijalu, također su učinkovitiji i udobniji od mnogih drugih alignera na tržištu.

ClearCorrect je učinkovit

Više od pola milijuna pacijenata poput vas izravnalo je svoje zube s pomoću alignera ClearCorrect.

Kada zubi nisu poravnati pravilno otežava se žvakanje, troši caklina, ubrzava karijes, a može i utjecati da izgledate starije ili nanijeti ozbiljnu durogočnu štetu. Zato je bitno postići idealan zagriz, koji nije samo estetska potreba već i zdravstvena.

Što je potrebno za pomicanje zuba? Zapravo je jednostavno: potrebno je samo malo pritiska koji se primjenjuje strateški i, ono što je najvažnije, dosljedno. ClearCorrect prozirni aparatić se odlikuje dvjema izvrsnim inovacijama koje se kombiniraju radi osiguravanja dosljednog i točnog pritiska, a to su  obrubna linija i  patentirani troslojni materijal za alignere ClearQuartz™.

Terapija za sve osmijehe

Aligner ClearCorrect može izravnati zube u raznim slučajevima. Izgledaju li vaši zubi kao na jednoj od prikazanih slika, možete dobiti novi osmijeh uz prozirni aparatić.

grafički prikaz nepravilnih zagriza - malokluzija

Iznimno jednostavna terapija s prozirnim aparatićem

Spremni ste za novi osmijeh bez žrtvovanja izgleda, prehrane i dentalne higijene?

Evo kako izgleda postupak ravnanja zuba ClearCorrect alignerima.

PRVI PREGLED

Ortodont će vas pregledati i skenirati zagriz s 3d skenerom. Na temelju toga će se odrediti idealna terapija i broj udlaga.

DRUGI PREGLED

Dobivate digitalni plan liječenja, prijedlog terapije te individualiziranu ponudu. Moći ćete vidjeti kako će vaš osmijeh izgledati nakon nošenja ClearCorrect prozirnog aparatića.

TERAPIJA

Alignere nosite 22 sata dnevno i jednom mjesečno dolazite na kontrolu. Mijenjate ih sami svakih 10 do 14 dana prema dogovorenom planu terapije.

Primjeri prije i poslije

Obrubna linija alignera ClearCorrect: sinonim za savršeno pristajanje. Aligneri ClearCorrect imaju 2,5 puta bolju retenciju od zaobljenih alignera.

Iskustva pacijenata

  • Hvala doktoru Martinku na stručnosti i profesionalnosti s kojom je pristupio rješavanju mog problema. Nakon godina nošenja mobilne proteze napokon imam fiksne zube. Svima preporučam da se obrate ovoj klinici, nećete pogriješiti.

    Zvonimir M.

map-markerphoneyoutube-playinstagramfacebook-officialwhatsapp