Pravila zaštite privatnosti

Ova Pravila zaštite privatnosti objašnjavaju na koji način Implant Centar Martinko prikuplja, koristi, pohranjuje i dijeli informacije od korisnika stranice www.implant-centar-martinko.com. Pravila privatnosti primjenjuju se na stranicu te na sve proizvode i usluge Implant Centra Martinko.

OSOBNI PODACI

Prikupljamo osobne podatka korisnika na više načina, između ostalog njihovom posjetom naše stranice, pretplatom na newsletter, popunjavanjem zahtjeva za kontakt, i putem drugih informacija koje se mogu pronaći na našoj stranici.
Od korisnika možemo zatražiti njihovo ime i prezime, e- mail adresu i broj telefona. Također, korisnici mogu i anonimno posjetiti našu stranicu.

Osobne podatke prikupljamo samo uz privolu korisnika. Korisnici mogu odbiti privolu, u tom slučaju postoji nemogućnost pristupa određenim sadržajima stranice.

NEOSOBNI PODACI

Neosobni podaci se prikupljaju svaki put kada korisnici pristupe našoj stranici. Neosobni podaci su: ime browsera, marka kompjutera i tehnički podaci o vezi koju korisnik koristi kako bi pristupio našoj stranici, operativni sustav, pružatelj internetske usluge i slično.

WEB KOLAČIĆI

Na našoj stranici možemo koristiti kolačiće kako bi poboljšali pretraživanja po stranici. Preglednik kojeg korisnik upotrebljava, sprema "kolačiće" na hard disk kako bi spremili i prikupili informacije.

Korisnici mogu postaviti da preglednik odbije kolačiće. U tom slučaju pojedine funkcije stranice neće pravilno raditi.

NA KOJI NAČIN PRIKUPLJAMO PODATKE?

Implant Centar Martinko prikuplja i koristi osobne podatke korisnika s ciljem:

Poboljšanja usluga Podaci koje nam pružate, pomažu nam da na što bolji način odogovorimo na vaše upite.

Poboljšanja naše stranice Koristimo vaš feedback kako bismo poboljšali naše usluge.

Možemo koristiti e-mail adresu korisnika kako bismo poslali informacije i novosti vezano za njihove zahtjeve.

Odgovore na upite/ zahtjeve i pitanja također šaljemo na e-mail adresu. Ako korisnik odluči sudjelovati u našoj mailing listi, primit će mail s informacijama o poduzeću, novostima o uslugama i proizvodima.

Ako korisnik želi otkazati pretplatu na newsletter, može to napraviti u bilo kojem trenutku slijedeći detaljne upute na dnu svakog maila ili može kontaktirat nas preko stranice.


NA KOJI NAČIN ŠTITIMO VAŠE PODATKE?

Primjenjujemo standardne postupke i pravila kako bismo osigurali sigurnost informacija naših korisnika i spriječili neovlaštenu uporabu tih informacija.

Naša web- stranice rađena je u skladu sa standardima PCI i na taj način pružamo sigurno pretraživanje našim korisnicima.

DIJELJENJE OSOBNIH PODATAKA

Ne prodajemo, ne dijelimo i ne posuđujemo podatke naših korisnika trećim osobama.

Možemo podijeliti opće demografske podatke o posjetiteljima ili korisnicima naše stranica s našim partnerima, suradnicima i oglašivačima.

Ovi podaci nam služe u svrhu poboljšanja naših usluga i na nikakv način nisu povezani s osobnim podacima korisnika.

AŽURIRANJA, IZMJENE/DOPUNE PRAVILA ZAŠTITE PRIVATNOSTI

U svakom trenutku Implant Centar Martinko može ažurirati ili dopuniti pravila o zaštiti privatnosti. Najnovija verzija pravila bit će objavljena na našoj stranici.

Savjetujemo našim korisnicima da posjećuju našu stranicu kako bi bili upoznati s izmjenama pravila i načinom na koji štitimo prikupljene osobne podatke.

PRIHVAĆANJE POLITIKE PRIVATNOSTI

Koristeći našu web stranicu prihvaćate politiku privatnosti. Ukoliko niste suglasni s politikom privatnosti, molimo vas da ne posjećujete našu stranicu. Stalno korištenje stranice, i nakon obavijesti o mogućim izmjenama koje će se nalaziti na početnoj stranici, smatra se prihvaćanjem istih.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate pitanja o politici privatnosti, o našoj stranici ili o načinu rada, molim vas kontaktirajte nas na:

Implant Centre Martinko d.o.o.
Zagrebačka cesta 126, 10 000 Zagreb Hrvatska +385 1 364 3381 info@implant-centre-martinko.com

Zdravstveni Turizam Martinko d.o.o.
Zagrebačka cesta 126, 10 000 Zagreb Hrvatska +385 1 364 4494 info@implant-centre-martinko.com

Pravila su ažurirana 1. travnja 2021

map-markerphoneyoutube-playinstagramfacebook-officialwhatsapp