Straumann zubni implantati

Straumann zubni implantati, najbolja kvaliteta za naše pacijente, titan implantati

Koncept proizvoda Straumann

Straumann kompanija je jedina vodeća kompanija u sferi zubne protetike koja nudi kirurška, restorativna i regeneracijska rješenja od kosti do zubnih kruna, a tu naravno spadaju i zubni implantati kao i protetske nadogradnje (suprastrukture) koje povezuju novi zub s implantatom.

Straumann također izrađuje i precizna visokokvalitetna medicinska pomagala i alate koji se koriste u stomatološkim zahvatima.

Svaki Straumannov proizvod je izrađen po najvišim svjetskim standardima koji osiguravaju dugovječnost i pouzdanost. Za zaokruživanje ponude u stomatološkim terapijama, Straumann proizvodi materijale koji se koriste u regenerativne svrhe kod umetanja zubnih implantata sa svrhom da učvrste implantat u kosti kao i da zaštite zube nakon stomatoloških zahvata.

 

Straumann zubni implantati

 

Straumann kompanija svoje precizne alate i zubne implantate s njihovim dodacima proizvodi u Villeret-u (Švicarska) i Andover-u (SAD), dok regenerativna tkiva proizvodi u Malmö-u (Švedska).

Velika čvrstoća, mala težina, izvanredna otpornost na koroziju, sve su to odlike titanija i titanijskih slitina, koje su pridonijele širokoj i raznovrsnoj upotrebi kod visoko zahtjevnijih medicinskih zahvata. Značajne promjene i napredak u restorativnoj stomatologiji omogućila je upotreba titanijskih implantata. Pored svih ostalih izvrsnih osobina treba naglasiti i biokompatibilnost titanijskih implantata zbog koje kod zubnih implantata u današnje vrijeme puno lakše, bolje i brža dolazi do oseointegracije ili sraštavanja implantata s okolnom kosti.